berlijn

Berlijn Startpagina

Venox cryptocoin
MUE MonetaryUnit

Berlijn Startpagina

Berlijn
Berlijn is de grootste stad van Duitsland en de op een na grootste stad van Europa; enkel Londen is groter. Berlijn is met 28% natuur ook nog eens een van de groenste steden van Europa. Een fraaie stad om te bezoeken.

De meer dan 3,4 miljoen inwoners van Berlijn kunnen dagelijks hun hart ophalen in een van de vele musea en kunsttentoonstellingen die de stad kent. Berlijn kent hiernaast een rijk uitgaansleven. Zeer veel clubs en cocktailbars zijn gevestigd in de hoofdstad. Niet verwonderlijk ook, er is immers geen uiterlijke sluitingstijd in Berlijn. Je zult op sommige plekken 24 uur per dag terecht kunnen voor een drankje. In Berlijn zijn ook veel clubs die wisselen. Wat je tijdens je eerste bezoek op een bepaalde plek zult vinden, kan een paar weken later zomaar ergens anders gevestigd zijn.

De reis naar Berlijn toe
Als je naar Berlijn gaat kun je uit diverse mogelijkheden kiezen. De trein doet er vanuit Nederland circa 7 uur over. Met de auto zul je ongeveer 6 uur rijden en met het vliegtuig ben je in een uur in de hoofdstad van Duitsland. Online kun je voordelig een vlucht boeken. Datzelfde geldt voor het boeken van bijvoorbeeld een hotelkamer.

Berlijn Informatie

Citytrip Berlijn

Uitgaan In Berlijn

Wonen in Berlijn

Advertenties

Kijk ook eens op :